Dune: Part Two poposește în World of Tanks și Microsoft Flight Simulator!

Nu de multe ori s-a întâmplat ca dezvoltatorii de jocuri să facă parteneriate împreună cu producătorii de filme, astfel încât anumite personaje sau elemente de natură estetică să fie incluse prin intermediul unor DLC-uri sau chiar season pass-uri. Cel mai bun exemplu pe care îl pot da în clipa de față este Fortnite.

Totuși, conținutul respectiv am văzut că în cele mai multe cazuri apare la ceva timp după lansarea filmului, nu înainte, dar am văzut recent că filmul Dune: Part Two tratează un pic altfel subiectul, în ideea în care își face o campanie de marketing înainte de apariția pe marile ecrane prin intermediul jocurilor World of Tanks și Microsoft Flight Simulator.

Cei de la Wargaming au pregătit un event special valabil în perioada 15 – 25 februarie, unde veți avea posibilitatea să obțineti decal-uri, elemente decorative 2D, inscriptii, cât și pe Gurney Halleck, Rabban și Lady Jessica pentru a deservi drept membri în echipajul tancului. Nu în ultimul rând, trofeul cel mare după ce finalizați toate misiunile va fi tancul de Tier 8 Mittlerer KPZ.PR.68 Premium, cu un design inspirat de Ornithopter-ul din Dune.

Și că tot a venit vorba de acel minunat vehicul zburătăcios, Microsoft vă oferă posibilitatea să vă urcați la manșa lui prin intermediul expansion-ului gratuit din Microsoft Flight Simulator intitulat “Dune Expansion”, unde a fost recreată și planeta Arrakis, astfel încât să o străbateți după bunul vostru plac.

Ce mi se pare interesant este că asemenea avioanelor moderne care au o funcție de reverse thrust pentru a le încetini pe pista de aterizare, ceva similar se poate regăsi și la Ornithopter-ul, unde are capacitatea de a bate din aripi in direcția opusă, funcționalitate care a fost implementată și în în joc.

Filmul Dune: Part Two urmează să se lanseze pe data de 1 martie 2024, așa că aveți nițeluș timp să vă distrați până atunci în cele două titluri.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.