Frostpunk 2 are dată oficială de lansare!

Anunțat în urmă cu 2 ani de zile, acțiunea din Frostpunk 2 are loc la 30 de ani după evenimentele din primul titlu, unde lumea a fost cuprinsă de un vifor teribil care avea să nu mai plece.

Acum, Pământul este copleșit de un climat aspru și neprimitor, dar supraviețuitorii s-au adaptat cu chiu, cu vai și de nevoie, sub “acoperișul” unei metropole pe care tu va trebui să o administrezi.

De data aceasta, nu cărbunele sau petrolul vor alimenta generatorul, ci petrolul, motiv pentru care va trebui să construiești o rețea de transport bine gândită, deoarece fiecare district al orașului (industrial, științific, rezidențial, etc) trebuie alimentat corespunzător, altfel vă vor îngheța țurloaiele.

Totuși, dacă în primul joc aveam sloganul “The city must survive”, în Frostpunk 2 avem “The city must not fall“, findcă frigul nu mai este singurul inamic pe care va trebui să îl înfrunți, ci natura umană. Diverse facțiuni îți vor pune bețe în roate la tot pasul și vei avea nevoie de votul lor în consiliu pentru orice modificare legislativă.

Acum nu vei mai gestiona câteva sute de locuitori, ci vorbim de mii! Oare vei făcea față provocării? Vom afla asta pe data de 25 iulie 2024, când se va lansa Frostpunk 2 pe PC, PS5 si Xbox Series.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.