Vom avea un film Five Nights at Freddy’s!

Cine ar fi crezut că un joc indie lansat în 2014 precum Five Nights at Freddy’s (FNAF) ar putea avea un succes răsunător cu o rețetă atât de simplă? Iată totuși că acest lucru s-a întâmplat, iar de-a lungul anilor am primit numeroase sequel-uri, spin-off-uri, cărți, cât și merchandise.

Chiar și în România există o bază mare de fani pentru această serie de jocuri, FNAF fiind și un bun generator de view-uri pentru YouTuberi. Posibil chiar mulțumită creatorilor de conținut video să fi devenit așa de faimos și răspândit.

Și dacă tot vorbim de faimă, era momentul ca FNAF să primească și o adaptare cinematografică, drept pentru care recent s-a lansat un teaser trailer pentru filmul oficial.

Casa de producție Blumhouse se va ocupa de această ecranizare, o decizie promițătoare având în vedere că oamenii din spatele ei au experiență cu filme de tip horror. În portofoliul companiei se regăsesc filme precum Halloween, Paranormal Activity, M3GAN, The Black Phone sau The Invisible Man. Recent au anunțat că se vor ocupa și cu dezvoltarea și distribuirea de jocuri video prin intermediul subsidiarei Blumhouse Games.

Filmul Five Nights at Freddy’s (FNAF) va urmări povestea paznicului Mike Schmidt, interpretat de Josh Hutcherson, în timp ce încearcă să supraviețuiască în prima lui “noapte de lucru” în cadrul localului Freddy Fazbear’s Pizza. Nu degeaba i se spune graveyard shift. I’ll see myself out.

În trailer văd că își face apariția și antagonistul seriei, William Afton, interpretat de Matthew Lillard, care va fi mastermind-ul întregilor suferințe la care va fi supus atât personajul nostru principal, cât și victimele colaterale. Pe lângă cei doi actori, își mai fac apariția Elizabeth Lail, Kat Conner Sterling, Piper Rubio și Mary Stuart Masterson în roluri încă neanunțate.

Totuși, cea mai tare chestie e că roboții ucigași ai pizzeriei nu vor fi recreați în format CGI, ci vor prinde cu adevărat viață cu ajutorul celor de la Henson’s Creature Shop, companie cu tradiție în dezvoltarea de animatronics, păpuși și efecte speciale.

Acestea fiind spuse, sigur va fi un deliciu să îi vedem pe Freddy Fazbear, Bonnie, Chica, și Foxy în mărimea lor naturală. Oare Mike va reuși să suprviețuiască? O să aflăm asta pe data de 27 octombrie 2023, când filmul va apărea atât în cinematografe, cât și pe platforma de streaming Peacock.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.