Sequel-ul Lords of the Fallen are în sfârșit dată de lansare!

Inițial anunțat în 2022 la Gamescom drept The Lords of the Fallen, acesta reprezintă continuarea titlului cu aproape același nume (fără The) care s-a lansat în 2014, fiind întâmpinat la momentul respectiv cu recenzii mixte din partea utilizatorilor. Pe scurt, ar putea fi catalogat drept “Not great, not terrible”.

Pe de altă parte, gameplay trailer-ul de astăzi pentru sequel-ul arată surprinzător de bine, mai ales că este împerecheat cu un soundtrack destul de energetic.

La o primă analiză, ai putea spune că Dark Souls și Bloodborne au avut un copil sau Darksiders cu Elden Ring, dar este destul de clar că avem un joc cu temă soulslike și gameplay de tip action-RPG.

Vom avea parte de 9 clase din care putem să alegem pentru personajul nostru, cum ar fi Knight, Rogue, Fire Apprentice, pentru a face față provocărilor care ne vor apărea la tot pasul, fie că vorbim de tărâmul celor vii sau al morților.

De asemenea, va exista și o componentă de online multiplayer astfel încât aveți posibilitatea să vă mai chemați un prieten în cadrul campaniei single-player, în cazul în care nu vă descurcați cu boșii aia netrebnici (git gud).

Nu în ultimul rând, un aspect din trailer care m-a indus un pic în eroare este că s-a renunțat la acel “The” din nume și avem într-un final Lords of the Fallen, ceea ce s-ar putea să genereze ceva confuzie între jocul vechi și cel nou. Văd că în pagina de Steam s-a adaugat un 2014, pentru a preîntâmpina acest lucru . Posibil ca devii să fi făcut intenționat treaba asta, în ideea în care vor să îl considere un reboot.

Data oficială de lansare a fost stabilită pentru 13 octombrie 2023 (ce potrivire convenabilă, fiindcă pică vinerea) și va fi disponibil pe PS5, Xbox Series și PC. Să sperăm că va avea mai mult succes ca predecesorul lui.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.