The Outlast Trials – primele 15 minute de gameplay

Dacă zilele trecute vă vorbeam de faima lui Five Nights at Freddy’s în România, o altă serie la fel de apreciată este Outlast, ai cărei dezvoltatori au anunțat recent un nou titlu sub numele de The Outlast Trials, împreună cu un gameplay video de 15 minute care poate fi vizionat aici, fiindcă sunt setate restricții pe embed. Din fericire, avem și un early access trailer.

Acțiunea are loc în perioada războiului rece, într-o bază secretă condusă de Murkoff Corporation, unde ai fost “recrutat” involuntar pentru a fi supus la numeroase experimente avansate de spălare pe creier, care te vor altera atât din punct de vedere psihic, cât și comportamental.

Însuși liderul corporației care îi poartă numele se va implica în sesiunile voastre de “terapie”. Realistic vorbind, numai terapeutice nu sunt sesiunile, ci mai degrabă o multitudine de încercări. Scopul final este să treci de ele pentru a fi (re)eliberat în societate.

Din ce văd, rețeta gameplay-ului pe care o cunoșteam din jocurile precedente a fost modificată oarecum, în ideea în care acum a fost introdusă și o componentă co-op cu până la 4 jucători, pe principiul “unde-s mulți, puterea crește”… sau cel puțin debandada. Posibil ca asta să fie și o inspirație de la Dead by Daylight, ceea ce nu e un lucru chiar rău.

De asemenea, este introdus conceptul de “Programs, care cuprinde trei programe principale, fiecare cu o zonă specifică din joc (Police Station, Fun Park și Orphanage) și un set particular de provocări, plus probe. După ce reușiti să le finalizați, veți ajunge la Program X care vă va oferi posibilitatea să vă recăpătați libertatea.

Conform dezvoltatorilor, programele respective vor fi actualizate în mod regulat/sezonier, astfel încât să nu se creeze acel sentiment de repetitivitate, ceea ce ar reduce valoarea de rejucabilitate.

Vestea bună este că The Outlast Trials a intrat în faza de Early Access pe Steam și Epic Games, la prețul de 28.99 euro, respectiv 131.99 lei, ceea ce înseamnă că și voi puteți să îl încercați. Încă nu a fost anunțată o dată oficială de lansare.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.