Mouse – teaser trailer pentru un FPS în stil noir

Astăzi a apărut un teaser trailer destul de interesant pentru jocul Mouse, un FPS în stil clasic cu temă noir și destul de multă inspirație din desenele animate mute vechi.

Stilul de animație de tip rubber hose m-a dus un pic cu gândul la titlul Cuphead, lansat în 2017, dar în ceea ce privește meniul de arme, inventarul, cât și healthbar-ul, văd că dezvoltatorii au căpătat ceva inspirație din BioShock, ceea ce nu e un lucru rău.

Video-ul de astăzi ne arată doar o frântură din întreaga viziune, jocul fiind încă work-in-progress, motiv pentru care sunt prezente destule placeholdere, cât și un debug environment, dar știm că personajul principal este John Mouston, un detectiv care trebuie să înfrunte pericolele dintr-un oraș corupt din ani 1930.

Observ și ceva similarități cu Mickey Mouse, asta poate fiindcă de anul viitor devine copyright free varianta din 1924, cea în format alb-negru și fără mânuși albe.

Încă nu a fost dezvăluită o dată oficială de lansare pentru Mouse, dar a apărut pagina dedicată pe Steam, unde puteți adăga jocul în wishlist pentru a primi notificări de la devi.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.