Philips lansează 2 noi monitoare de gaming din seria Evnia, accesibile și performante

Pentru a se bucura de o experiență de gaming optimă, un gamer are nevoie nu numai de un PC performant, ci și de un monitor gaming care să îndeplinească cerințele tot mai exigente ale pasionaților de jocuri, fie ei profesioniști sau amatori. Astfel că Philips a lansat recent două modele noi de monitoare dedicate sesiunilor lungi de gaming. Acestea fac parte din seria Evnia, “gaming pentru toți”, și se numesc Philips Evnia 25M2N3200W și Philips Evnia 25M2N5200P.

Află tot ce trebuie să știi despre specificațiile tehnice ale celor două monitoare, dar și care va fi prețul acestora, din comunicatul de presă de mai jos.

“Industria jocurilor se află la un nivel record, cu oameni de toate vârstele, din toate țările, care se bucură de experiențele pe care ultimele progrese tehnologice le-au făcut posibile. În următoarea perioadă, vor fi disponibile două noi monitoare Evnia, Philips Evnia 25M2N3200W și Philips Evnia 25M2N5200P. Fideli filozofiei Evnia, “gaming pentru toți”, aceste monitoare oferă combinația ideală de acțiune rapidă, vizionare captivantă și confort fizic, invitând toți jucătorii să se bucure de fiecare moment.

Principalele caracteristici ale noilor monitoare Philips Evnia

• Rate de reîmprospătare ultra-rapide de 240 Hz (25M2N3200W) sau 280 Hz (25M2N5200P)
• Panouri VA și IPS rapide, cu timpi de răspuns al pixelilor de până la 1ms GtG
• Input Lag redus pentru o experiență de joc fluidă și rapidă
• Moduri SmartImage HDR pentru culori, luminozitate și contrast optime în orice moment (25M2N5200P)
• Suport ergonomic (reglabil pe înălțime, cu funcție de rotire, înclinare și pivotare) pentru un confort optimizat
• Modul LowBlue și tehnologia Flicker-free pentru o experiență vizuală îmbunătățită

“Gama Philips Evnia este alegerea ideală pentru jucătorii care doresc o experiență accesibilă și plăcută, care să reflecte gusturile și preferințele lor diverse. Atât Philips Evnia 25M2N3200W, cât și Philips Evnia 25M2N5200P oferă tot ceea ce caută acești gameri, fie că este vorba de performanță în materie de viteză, de performanță vizuală sau de confort ergonomic.” , precizează Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead of Philips Monitors and IT Accessories.

Caracteristici inovatoare pentru o experiență de joc optimă

Jocurile de astăzi nu au fost niciodată mai captivante, dar condiția este ca monitorul să poată ține pasul. Cu Philips Evnia 25M2N3200W și Philips Evnia 25M2N5200P, jucătorii pot fi siguri că fiecare sesiune va fi la fel de fluidă, rapidă și satisfăcătoare ca cea precedentă. Cu rate de reîmprospătare de 240 Hz și, respectiv 280 Hz, chiar și cele mai intense secvențe de acțiune rămân ultra-rapide și fluide, cu imagini clare și precise, fără artefacte vizuale și efecte de ghosting, permițând jucătorilor să se lase purtați și să se bucure de joc.

Împreună cu un input lag redus și un răspuns rapid MPRT de 0,5 ms, chiar și cele mai rapide jocuri vor fi cu siguranță mai palpitante ca niciodată. Philips Evnia 25M2N5200P vine, de asemenea, cu un hub USB și o serie de funcții convenabile de afișare pe ecran, cum ar fi MBR Sync, DarkBoost și Smart Crosshair, pentru o experiență de joc și mai plăcută.

Experiență vizuală pe măsură

Așa cum orice jucător poate confirma că performanța vizuală maximă este o necesitate, cele două monitoare nu dezamăgesc. Echipate cu un ecran rapid VA LED respectiv un ecran rapid IPS, ambele cu rezoluție Full HD 16:9 și unghiuri largi de vizualizare de 178/178, aceste monitoare oferă imagini excepțional de vii și luminoase care nu numai că îmbunătățesc fiecare sesiune de jocuri, dar reprezintă un avantaj major atunci când vizualizați fotografii, filme sau când folosiți orice fel de aplicație bazată pe grafică.

Este greu să renunți la un joc foarte bun iar confortul fizic trebuie să fie optim chiar și în timpul sesiunilor prelungite. Ambele monitoare sunt echipate cu o gamă largă de caracteristici concepute pentru a îmbunătăți și proteja sănătatea utilizatorilor. Modul LowBlue și tehnologia Flicker-Free de la Philips reduc oboseala ochilor, în timp ce baza CompactErgo poate fi înclinată, rotită și ajustată pe înălțime pentru o vizionare confortabilă constantă.

Disponibilitate Philips Evnia 25M2N3200W și 25M2N5200P

Philips Evnia 25M2N3200W și Philips Evnia 25M2N5200P vor putea fi achiziționate începând cu luna iunie la prețurile recomandate de 1077 lei, respectiv 1668 lei.
Pentru informații suplimentare despre modelele Philips Evnia accesați linkul: https://www.evnia.philips.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.