Indiana Jones and the Dial of Destiny – trailer nou cu ultima aventură a lui Indy

Cum tot a început perioada propice pentru lansat trailere la filme și seriale, recent a apărut și cel pentru faimosul titlu Indiana Jones and the Dial of Destiny pe care îl puteți urmări mai jos.

Din primele secvențe, se vede că au trecut ceva kilometri peste Indy (Harrison Ford), că tot avea el vorba “It’s not the age that counts, it’s the mileage”, fiind și pregătit de pensionare, dar se pare că soarta și fina lui, Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge), aveau alte planuri pentru el.

Acesta ajunge să plece cu ea într-o ultimă aventură, pe urmele unui artefact misterios (dial of destiny sau cadranul destinului) care ar fi capabil să schimbe cursul istoriei, fiind vânați la tot pasul de Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), un fost savant nazist cooptat după război în cadrul NASA, care își dorește să corecteze câteva dintre “greșelile” fuhrer-ului.

De asemenea, am văzut că își face apariția și Sallah (John Rhys-Davies), un vechi prieten de-al protagonistului nostru, plus alte nume cunoscute din industrie cum ar fi Antonio Banderas sau Toby Jones.

Data oficială de lansare pentru Indiana Jones and the Dial of Destiny este 30 iunie 2023, așa că e posibil să ne mai fie dezvăluite și alte surprize până atunci.

Indiana Jones and the Dial of Destiny - Official Movie Poster

 

Sursa: [Lucasfilm]

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.