Animațiile faciale din Senua’s Saga: Hellblade II arată foarte bine!

Dupa succesul primului titlu din serie în 2017 și achiziția studioului indie Ninja theory de către Microsoft, în 2019 la The Game Awards a fost anunțată continuarea, Senua’s Saga: Hellblade II, spre deliciul fanilor.

Recent, cu ocazia târgului Game Developers Conference (GDC) 2023 a apărut un trailer nou pentru titlul mai sus amintit, care se ne prezintă partea de animații faciale.

Din câte se pare, este un mix dintre tehnologia motorului grafic Unreal Ungine 5, intitulată MetaHuman Creator, cu ajutorul căreia îți poți crea o multitudine de personaje la un nivel fotorealist, cât și un sistem de motion capture care pot surprinde trăsăturile actorului.

Luate împreună, cele două elemente pot genera în timp real o scenă credibilă ca cea de mai sus, dar trebuie să îi dau credit Melinei Juergens, fiindcă poate să transpună o multitudine de emoții atât prin ochi, cât și cu ajutorul expresiilor faciale, astfel încât creează un plus de veridicitate pentru protagonista noastră, Senua.

Senua’s Saga: Hellblade II încă nu are o dată oficială de lansare, dar se zvonește că ar apărea anul acesta exclusiv pentru PC și Xbox Series.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.