Comic Con România – ediția cu numărul 10 a fost anunțată

Tocmai ce mi-am verificat calendarul și parcă nu îmi dau seama când au trecut așa de repede 10 ani de la primul eveniment East European Comic Con România.

Dacă stăm strâmb și judecăm drept, e cam singurul eveniment din România care aduce sub același acoperiș pasionații de cosplay, filme, seriale, gaming, board games, anime, benzi desenate și a ajuns să își consolideze de-a lungul timpului un renume cu importanță în sudul și estul Europei.

Trebuie să recunoști că una e când urmărești actorul preferat în fața unui ecran și alta e când reușești să îl vezi pe viu în cadrul unui panel-ul sau chiar la o sesiune de fotografii/autografe, ceea ce face experiența mult mai valoroasă. Să nu mai zic de faptul că la o astfel de convenție reușești să te întâlnești cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni și hobby-uri ca și tine.

Cea de-a zecea ediție Comic Con România se va desfășura în perioada 19-21 mai 2023 la Romexpo și conform organizatorilor, va fi prima dintr-o serie întreagă. Eu bănuiesc că o altă locație va fi cea din Cluj Napoca, acolo fiind condițiile necesare și deschiderea autorităților publice pentru a desfășura un astfel de eveniment de anvergură.

Comic Con România

De mâine ar trebui să apară la vânzare pe site-ul oficial biletele de 3 zile la un preț de 165 lei și undeva pe la jumătatea lunii martie își vor făcea apariția și cele de o zi. Să vedem ce invitați și surprize își vor făcea apariția de data aceasta.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.