Suicide Squad: Kill the Justice League – Brigada Diverse în Acțiune

Recent a apărut un trailer nou pentru Suicide Squad: Kill the Justice League unde ne sunt prezentate câteva minute de gameplay în speranța că va lămuri fanii în ce ape se scaldă acest joc din universul DC, ținând cont de faptul că Gotham Knights nu prea a avut rezultate așa de favorabile după lansare.

Totuși, nu vreau să încep într-o notă așa de pesimistă, mai ales că titlul din materialul de astăzi este dezvoltat de către cei de la Rocksteady (Batman Arkham Asylum, City și Knight), față de Warner Bros. Montreal.

Protagoniștii noștri principali sunt Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, cârmuiți cu “frumosul” de către Amanda Waller a.k.a The Wall. Un fel de Brigada Diverse trimiși la înaintare de comandament.

Acțiunea se petrece în orașul de baștină al lui Superman, Metropolis, unde trebuie să combată invazia nemiloasă al lui Brainiac, care a pus stăpânire pe mințile membrilor Justice League. Big brain time!

Suicide Squad: Kill the Justice League

Analizând un pic trailer-ul, pot să spun că secvențele cinematice, grafica și personajele arată mai mult decât bine, dar am anumite reticențe în ceea ce privește gameplay-ul. Zic asta, fiindcă în parte ai inamici pe post de bullet sponges, dar măcar nu ai acel sistem de health bar implementat.

Toată situația de față îmi amintește un pic de Sunset Overdrive. Dacă vor să meargă pe aceeași rețetă, atunci trebuie măcar să o gândească astfel încât să fie distractiv, nu să îl văd pe Captain Boomerang cum sare ca un cangur de colo colo și trage ca Rambo în tot ce mișcă, în loc să se folosească de “armele” lui consacrate, că deh, nu poartă numele ăla degeaba.

Să sperăm că ce ni s-a prezentat astăzi este doar vârful iceberg-ului și că vom avea parte de ceva mai interesant și închegat, așa cum ar fi de așteptat din partea celor de la Rocksteady.

Suicide Squad: Kill the Justice League urmează să se lanseze oficial pe data de 26 mai 2023, pentru platformele PS5, Xbox Series și PC.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.