EA renunță la Apex Legends și Battlefield pe mobil

Electronic Arts își ia adio de la Battlefield Mobile, care era în curs de dezvoltare, și de la Apex Legends Mobile, spin-off-ul popularului shooter Battle Royale, plasat în universul Titanfall. 

La doar opt luni de la lansare, EA a anunțat că va închide Apex Legends Mobile în luna mai. Potrivit unui articol publicat pe blogul companiei, decizia a fost luată de comun acord între EA și dezvoltatorul Respawn. Începând de ieri, ora 16:00 (ET), jucătorii nu mai pot cumpăra lucruri în joc cu bani reali, iar titlul va fi retras din magazinele de aplicații. Se va închide oficial pe 1 mai, la ora 19:00 (ET). 

„În ciuda începutului puternic al Apex Mobile, experiența ulterioară nu urma să satisfacă așteptările jucătorilor noștri. După luni de lucru cu partenerul nostru de dezvoltare, am luat decizia reciprocă de a renunța la jocul mobil. Dragostea noastră pentru universul Apex și pentru jucătorii noștri rămâne neschimbată. Așteptăm cu nerăbdare să explorăm acest univers, personajele și poveștile sale împreună cu voi.” au declarat cei de la EA în articolul publicat ieri. 

Din păcate, veștile proaste nu se opresc aici. Pe lângă Apex, cei de la EA i-au pus gând rău și lui Battlefield. Jocul a fost anunțat în aprilie 2021 și se afla în plin proces de dezvoltare: “De asemenea, am luat decizia de a opri dezvoltarea actualului titlu Battlefield pentru mobil. Pe măsură ce industria a evoluat și strategia noastră de a crea un ecosistem Battlefield profund conectat a luat contur, am decis să ne întoarcem din direcția actuală pentru a ne îndeplini cel mai bine viziunea pentru franciză și pentru a satisface așteptările jucătorilor noștri.”

Dacă ai descărcat deja Apex pe mobil și vrei să afli mai multe detalii despre tot procesul de închidere, poți vedea aici secțiunea FAQ publicată de EA.  

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.