Microsoft, Nintendo și Sony ar putea lipsi de la E3 2023

E3, una dintre cele mai mari convenții de jocuri video din lume, se întoarce în formă fizică în acest an după o pauză destul de lungă cauzată de pandemie. Din păcate însă, se pare că marea revenire din iunie 2023 se va desfășura în lipsa a trei dintre cele mai mari companii din industrie. Potrivit unui articol IGN, Sony, Microsoft și Nintendo nu vor participa la E3 anul acesta. 

Asociația Software Entertainment (ESA) a anunțat pe 26 septembrie 2022 că va colabora cu ReedPop pentru a organiza E3 din 2023, de dată această atât offline, în Los Angeles, cât și online. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 16 iunie 2023

Bineînțeles, cea mai puțin surprinzătoare veste este cea cu privire la Sony. Nu e prima dată când compania lipsește de la E3, ultima sa apariție fiind în anul 2018. De atunci, cei de la Sony au decis să-și creeze propriul eveniment de acest tip, numit ‘State of Play’. În cazul Nintendo, motivul absenței ar putea fi lansarea jocului ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ care va avea loc cu aproximativ o luna înainte de E3.  Astfel, după acel moment, compania n-ar mai avea foarte multe anunțuri interesante pentru public.

Absența Microsoft ar putea fi într-adevăr o mare surpriză, și nu neapărat plăcută. Phil Spencer (CEO Xbox), a declarat pentru IGN săptămâna trecută că va există o prezentare Xbox “într-un moment în care sperăm că este convenabil pentru presă și chiar pentru consumatorii care vor merge la evenimentul E3” – ceea ce oarecum sugerează că nu este vorba despre o prezentare din cadrul evenimentului E3. 

Informațiile nu au fost confirmate oficial de către cele trei companii, așa că rămâne totuși de văzut dacă vom avea un E3 fără unii dintre cei mai importanți jucători din industrie. Sony nu da niciun semn că ar vrea să revină, dar poate mai există o mică speranța pentru Xbox. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.