Star Wars Jedi: Survivor a fost amânat până în aprilie

Azi nu este cea mai bună zi pentru jocuri, as zice chiar că este o zi cu ghinion pentru cel puțin 3 dintre acestea. După ce am aflat cum stă treaba cu închiderea jocurilor Apex și Battlefield pe mobil, a venit momentul să discutăm și despre Star Wars Jedi: Survivor. Din fericire nu s-a anulat, dar potrivit celei mai noi postări de pe contul de Twitter EA Star Wars, jocul s-a amânat cu cel puțin 6 săptămâni. 

Data de lansare pentru Star Wars Jedi: Survivor a fost anunțată chiar luna trecută. Trebuia să fie 17 martie, însă dezvoltatorii și-au dat deja seama că o vor depăși. Astfel, EA a anunțat că noua dată de lansare este 28 aprilie 2023. În tot acest timp, cei de la Respawn Entertainment se vor concentra pe remedieri de erori și probleme de performanță: “Pentru ca echipa să ajungă la calitatea Respawn, să aibă timpul de care are nevoie și să atingă nivelul de detalii pe care îl merită fanii noștri, am adăugat șase săptămâni cruciale la programul nostru de lansare.” 

Povestea din Star Wars Jedi: Survivor se desfășoară la 5 ani de la evenimentele din Fallen Order și îl va avea în prim plan tot pe Cal Kestis împreună cu BD-1. Potrivit celui mai noi trailer (pe care îl poți vedea mai jos), cei doi vor porni într-o călătorie plină de noi aventuri, obstacole și inamici. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.