Modul de luptă PvP e disponibil în Marvel Snap

Dezvoltatorul Second Dinner a anunțat în cursul zilei de ieri pe Twitter că începând de astăzi, Battle Mode își va face apariția în Marvel Snap. Noul mod de luptă a fost anunțat în noiembrie anul trecut și a fost așteptat cu nerăbdare de către toți fanii jocului. 

Până acum, jucătorii depindeau exclusiv de playlist-ul Marvel Snap pentru a într-o competiție directă cu un alt jucător. Astfel, erai repartizat aleatoriu într-o competiție cu un adversar din categoria ta de abilități. În urmă cu două săptămâni însă, echipa Second Dinner a anunțat că se apropie momentul debutului pentru Battle Mode 1.0, prin intermediul unui articol publicat pe blogul oficial.  

“Când am proiectat MARVEL SNAP, a fost absolut esențial pentru noi să obținem cel mai distractiv și mai accesibil joc de cărți creat vreodată […] Dar acesta a fost doar începutul. Ne doream și un mod ultra-competitiv de a juca împotriva prietenilor. Ceva care duce gameplay-ul, blufful și jocurile minții la următorul nivel.” 

Cum funcționează Battle Mode? E destul de simplu: cei doi adversari se vor întrece pe parcursul mai multor runde. Fiecare jucător începe cu health 10 și pe măsură ce pierde o rundă, i se scade câte un punct. Pierde competiția cel care epuizează primul cele 10 puncte de sănătate. 

Marvel Snap e disponibil pe Android, iOS și PC. Dacă nu l-ai încercat până acum, asta ar fi un moment bun să-i dai o șansă și să te joci împreună cu prietenii. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.