Jocurile PS Plus din februarie ar putea include Evil Dead The Game și Destiny 2: Beyond Light

Așa cum ne-am obișnuit deja, cam în fiecare lună avem ocazia să aflăm titlurile PlayStation Plus cu câteva zile înainte de confirmarea oficială Sony. Deși vorbim doar despre niște zvonuri la urma urmei, cei care află informațiile de acest tip au aproape întotdeauna dreptate. De data aceasta, zvonul vine din partea lui billbil-kun, un utilizator Twitter  care nu a greșit nicio informație de acest gen încă din septembrie 2021. Potrivit postării sale, jocurile lunii februarie PS Plus Essential vor fi OlliOlli World, Mafia Definitive Edition, Evil Dead The Game și Destiny 2 Beyond Light. 

Evil Dead The Game (PS5 | PS4) a fost lansat anul trecut în primăvară și este un joc horror de tip multiplayer co-op și PVP. Poți intra în pielea lui Ash Williams sau a prietenilor săi, cunoscuți deja din franciza Evil Dead, jucând în echipe de câte 4 supraviețuitori. Jocul nu a avut un succes răsunător atunci când s-a lansat, însă având în vedere că îl putem obține gratuit, merită încercat. 

Destiny 2: Beyond Light (PS5 | PS4) e o expansiune de sine stătătoare, nu depinde de DLC-ul anterior sau de povestea generală a jocului Destiny. Așadar, chiar dacă nu ești neapărat un fan al francizei, poți juca Beyond Light fără probleme. 

OlliOlli World (PS5 | PS4) e un joc de tip platformer destul de distractiv, mai ales dacă ești pasionat de skateboarding. Are o coloana sonoră drăguță, e colorat, vesel și include o mulțime de opțiuni pentru customizarea personajelor: “Vrei să porți un body cu albinuțe… ok… nu te judecăm.” 

Mafia Definitive Edition (PS4) nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă are nevoie de o precizare. Potrivit lui billbil-kun, există posibilitatea că titlul să nu fie disponibil în toate regiunile, așa că va trebui să așteptăm o confirmare oficială din partea Sony pentru regiunea noastră. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.