‘Povești de pe Rift: România’ va avea premiera astăzi la Opera Națională București

‘Povești de pe Rift: România’ este un film documentar cu și despre jucătorii de League of Legends din România. Premiera live va avea loc astăzi la Opera Națională București, iar cea online joi, pe 2 februarie. 

Pe scurt, filmul va urmări și totodată va celebra povestea comunității de LoL din România. Vom afla cum a fost creată, cine o susține, câți membri are de fapt și multe multe alte detalii. Din distribuția filmului ‘Povești de pe Rift: România’ vor face parte “de la jucători casual la jucători înrăiți, cosplayeri, desenatori, creatori de conținut de tot felul, live, înregistrat, educațional, recreativ, până la jucători semi profesioniști sau profesioniști și mai ales public foarte numeros, enjoyer atât de content de entertainment cât și de content de esports.” 

Printre cei enumerați mai sus se află și Andrei ‘Odoamne’ Pascu, Octav ‘Ang’ Crețu, Ramona Pop Cordoș și Codin Sebastian Pop. ‘Odoamne’ a fost marele câștigător al competiției League European Championship Summer 2022, care s-a desfășurat pe 11 septembrie 2022 în Suedia. Jucătorul are 27 de ani și a început să își construiască o carieră în Esports de la doar 19 ani. Din 2021 joacă League of Legends la nivel profesionist pe postul de top laner pentru Rogue.

Urmărește mai jos trailerul publicat pe canalul de YouTube League of Legends – România pe 21 ianuarie: 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.