Naughty Dog a încheiat socotelile cu Uncharted. Ar putea face același lucru și cu The Last of Us

Co-președintele Naughty Dog, Neil Druckmann, a declarat într-un interviu pentru BuzzFeed că studioul și-a încheiat socotelile cu Uncharted. Mai mult decât atât, acesta a spus că ar putea face același lucru și cu The Last of Us dacă nu va avea o poveste suficient de convingătoare pentru partea a treia.

Druckmann nu a anunțat niciun titlu nou în timpul interviului, însă a lămurit câteva aspecte legate de planurile de viitor pentru cele două francize. Fiind întrebat despre viitorul The Last of Us, co-președintele Naughty Dog a spus că dacă un titlu se bucură de foarte mult succes, nu înseamnă automat că ar trebui să primească și o continuare. “Pentru noi, Uncharted a avut un succes nebunesc – Uncharted 4 a fost unul dintre cele mai bine vândute jocuri ale noastre – și totuși suntem capabili să spunem că am terminat. Mergem mai departe”, a declarat Druckmann. 

Bine, dacă analizăm atent declarația, am putea spune că studioul și-a luat rămas bun de la povestea lui Nate. Asta nu înseamnă că nu mai pot fi lansate jocuri din același univers, care urmăresc povestea altui personaj – vezi exemplul Uncharted: The Lost Legacy. 

Dar să revenim la The Last of Us. Ceea ce a vrut Druckman să spună este că în ciuda succesului pe care o are franciza acum, în special datorită noului serial de pe HBO, asta nu înseamnă că va există și o a treia parte a jocului. „La fel, cu The Last of Us, depinde de noi dacă vrem să continuăm sau nu. Facem același lucru pe care l-am făcut atunci când am lansat partea 2, și anume dacă putem veni cu o poveste convingătoare care să aibă asta un mesaj universal și o declarație despre dragoste – la fel ca primul și al doilea joc – atunci vom spune acea poveste. Dacă nu putem veni cu ceva, avem un final foarte puternic cu partea 2 și acesta va fi sfârșitul.”

Dar hei, universul The Last of Us sigur nu e pe cale de dispariție. Naughty Dog lucrează la un titlu de tip multiplayer, despre care a oferit mai multe detalii la începutul anului, prin intermediul unui articol publicat pe blog

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.