Noctua lansează un nou cooler cu profil redus pentru AMD Ryzen 7000

Noctua, producătorul de soluții de răcire pentru PC, a dezvăluit în urmă cu câteva zile cel mai nou model de cooler cu profil redus care se alătură seriei de succes NH-L9. Acesta poartă denumirea de NH-L9a-AM5 și va fi disponibil în două variante de culoare. 

Așa cum sugerează și denumirea, noile coolere Noctua sunt special concepute pentru procesoarele AMD Ryzen bazate pe AM5. „Procesoarele Ryzen de 65 W de la AMD lansate recent sunt ideale pentru construirea de sisteme mici, dar foarte puternice, iar noul nostru NH-L9a-AM5 este cooler-ul perfect pentru asta”, a declarat Roland Mossig (CEO Noctua). „Poate răci cu ușurință noile modele 7900, 7700 și 7600 la viteze ultra-silențioase ale ventilatorului și oferă o mulțime de spațiu liber în cazul în care clienții doresc să le împingă peste 65W – de fapt am rulat până la 130W pe Ryzen 7950X și 7900X!”

NH-L9a-AM5 este de fapt un upgrade al renumitului NH-L9a-AM4, fiind actualizat pentru a se potrivi noului socket AM5. Cum spuneam, vor fi disponibile două variante: NH-L9a-AM5 standard cu un radiator argintiu cuplat la un ventilator NF-A9x14 HS-PWM de 92 mm în schema de culori maro/bej (semnătura Noctua) și NH-L9a-AM5 chromax.black, complet negru. Ambele modele vin la pachet cu pastă termoconductoare NȚ-H1 și un adaptor pentru zgomot redus NA-RC7.

Potrivit comunicatului de presă Noctua, prețul recomandat este de 49.90 EUR pentru NH-L9a-AM5 și 59.90 EUR pentru NH-L9a-AM5 chromax.black. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.