CES 2023: ASUS ROG a lansat un laptop de 18” și mai multe periferice de gaming

Cei de la ASUS au început anul în forță la CES 2023, în special când vine vorba despre produse pentru gameri. În cadrul evenimentului “For Those Who Dare: Maxed Out”, compania a lansat câteva modele de PC-uri și laptopuri ROG, monitoare, componente și bineînțeles, o mulțime de periferice de gaming. 

Dintre toate categoriile enumerate mai sus, laptopurile au ieșit cel mai mult în evidență. Compania a lansat peste 10 modele din seriile Strix, Zephyrus și Flow, toate fiind echipate cu cele mai noi componente, ecrane și sisteme de răcire. “Fiecare laptop din gama ROG 2023 are ecranul nostru exclusiv Nebula, unele modele primind pentru prima dată ecrane Nebula HDR. Aceste panouri oferă un viitor luminos pentru jucătorii care au nevoie de cea mai bună calitate a imaginii”, au declarat cei de la ASUS pe site-ul ROG.

Așa cum a promis prin intermediul unui teaser în urmă cu câteva săptămâni, ASUS a prezentat și laptopul de gaming vedetă al evenimentului, ROG Strix G16/18. Modelul vine cu un display uriaș de 18 inch, rezoluție QHD și un refresh rate de până la 240Hz. Bineînțeles, este alimentat de cele mai noi componente: procesor Intel i9-13980HX de până la a 13-a generație și un GPU NVIDIA GeForce RTX 4080 cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost. 

Nici noile monitoare ROG nu sunt de neglijat. Compania a prezentat 4 modele noi, două dintre ele aducând și câte o premieră în acest domeniu: ROG Swift Pro PG248QP este primul monitor de gaming cu refresh rate extrem de rapid, de 540Hz, iar ROG Swift OLED PG27AQDM este primul monitor OLED al companiei de 27 inch, 1440p, cu rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns 0,03 ms. 

Cum ziceam mai devreme, noile periferice ASUS ROG și-au făcut apariția în număr destul de mare la CES 2023. Avem pe listă mouse-ul de gaming ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, mouse pad-ul ROG Hone Ace Aim Lab Edition, două modele de tastaturi – ROG Azoth și Falchion Ace și surpriză, două modele de controllere ROG. Raikiri și Raikiri Pro au un design similar cu cel al gamepad-urilor pentru Xbox, cu butoane ABXY, două stick-uri, un D-pad circular, 2 triggere și un buton home cu logo-ul Xbox. Varianta Pro vine în plus cu un display OLED, dar și cu 3 modalități de conectare: USB-C, 2.4 GHz RF și Bluetooth. Cele două controllere sunt compatibile atât cu consolele Xbox, cât și cu PC–uri.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.