Guerrilla confirmă că lucrează la un joc co-op online Horizon

Zvonurile cu privire la un un joc Horizon online au apărut încă de la începutul anului 2020, chiar înainte că al doilea titlu al seriei să fie complet definitivat. Până acum dezvoltatorul nu a oferit mai multe detalii despre asta, însă a confirmat indirect zvonurile pe 16 decembrie, prin intermediul unei postări pe Twitter. Potrivit acesteia, sunt disponibile mai multe posturi în cadrul studio-ului din Amsterdam, unde se pregătește lansarea unui proiect online. 

Pe pagina anunțurilor de angajare sunt afișate 17 posturi pentru un nou proiect online, inclusiv pentru designer de combat, designer de misiuni, designer narativ și scriitor principal. Potrivit anunțului, noul proiect va include “o distribuție nouă de personaje și un aspect stilizat unic”. Mai mult decât atât, cei de la Guerilla au declarat că pregătesc și câteva aventuri noi pentru Alloy, ceea ce înseamnă că se întrevăd mai multe DLC-uri la orizont. 

Se anunță o perioadă aglomerată pentru fanii Horizon. Guerilla Games a dezvăluit recent DLC-ul Burning Shores pentru Horizon Forbidden West, careva deveni disponibil exclusiv pe PlayStation 5 pe 19 aprilie 2023. În plus, Horizon Call of the Mountain vine pe PSVR 2 în februarie, iar Netflix are deja în producție un proiect Horizon Zero Dawn.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.