GIGABYTE doboară 10 recorduri mondiale cu placa de bază Z790 AORUS TACHYON

GIGABYTE a anunțat ieri prin intermediul unui comunicat de presă că placa de bază dedicată procesoarelor Intel Core generația 13, Z790 AORUS TACHYON, a doborât 10 recorduri mondiale de overclocking.

În cele zece recorduri sunt incluse și benchmark-uri precum PCMark 7 sau 3D Mark. Mai mult decât atât, placa de bază se poate lăuda acum și 16 GFP (Global First Place) și 9 HFP (Hardware First Place), obținute în urma rezultatelor din mai multe teste. 

Z790 AORUS TACHYON nu este încă listată pe site-ul Gigabyte, însă producătorul a dezvăluit câteva informații cu privire la construcția specială pentru OC în comunicatul de presă. Are un VRM cu design avansat care oferă o gestionare mai bună a puterii, zona MOS este complet acoperită pentru a îmbunătăți disiparea căldurii și este dotată cu taste cu comenzi rapide, mai multe comutatoare și funcții de detectare a tensiunii.

„Credem că acesta este doar începutul și că Z790 AORUS TACHYON va continua să creeze performanțe superioare de overclocking și recorduri. Așteptăm cu nerăbdare să vedem mai mulți overclockeri din întreaga lume folosind această placă de bază pentru a doborî mai multe recorduri mondiale!”, a declarat Jackson Hsu, Director al Diviziei de Dezvoltare a Produselor GIGABYTE.

Testele au fost realizate de echipa GIGABYTE din Australia. Iată rezultatele complete: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.