Teamgroup lansează memoriile DDR5 în formă de… avion!

T-FORCE, divizia de gaming Teamgroup, a anunțat lansarea unor memorii RAM DDR5 cu o formă mai specială. Vestea a fost dezvăluită pe 13 decembrie pe site-ul Teamgroup, prin intermediul unui comunicat de presă

Noile memorii dedicate gamerilor poartă denumirea de DELTAα RGB și au o formă geometrică, care ne duce cu gândul la o aeronava stealth. Sunt special concepute pentru procesoarele AMD Ryzen 7000 și plăcile de bază din seria 600 și suportă cea mai recentă tehnologie de overclocking, AMD EXPO, oferind viteze OC cu un singur click. 

Memoriile T-FORCE DELTAα RGB DDR5 vor fi disponibile în mai multe variante, cu frecvențe de 5.200MHz, 5.600MHz sau 6.000MHz – atât single cât și dual channel. Cât despre iluminarea RGB, aceasta va fi de tip ultra-wide, la 120 de grade și va fi compatibilă cu diverse softuri precum ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync, ASROCK-Polychrome Sync și BIOSTAR Advanced VIVID LED DJ. 

“Cu RGB DDR5, jucătorii își pot proiecta propriile efecte de lumină și pot crea un sistem RGB incredibil. T-FORCE DELTAα RGB DDR5 este echipat cu PMIC pentru o mai bună gestionare a energiei și un design de răcire PMIC care utilizează siliciu, pentru o răcire mai eficientă și operațiuni PMIC stabile”, au declarat cei de la Teamgroup în comunicatul de presă. 

DELTAα RGB DDR5 vor deveni disponibile inițial în America de Nord, la începutul lunii ianuarie 2023. Le așteptăm cu interes și în România, unde cu siguranță vor atrage atenția multor pasionați de hardware și gaming care abia așteaptă să facă un upgrade sau să își construiască un PC de gaming mai special. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.