Star Wars Jedi: Survivor se lansează anul viitor

Povestea lui Cal Kestis continuă în 2023, în Star Wars Jedi: Survivor. EA și Respawn Entertainment au dezvăluit un trailer nou și au confirmat data de lansare în urmă cu câteva zile, în cadrul evenimentului The Game Awards 2022.

 

Trailerul îl prezintă pe Cal Kestis (Cameron Monaghan) la cinci ani după evenimentele din Fallen Order, trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi. Acesta decide să nu încerce să reformeze Ordinul Jedi și, însoțit de robotul BD-1, pleacă într-o aventură plină de obstacole, fiind vânat de diverși inamici ai Imperiului.

În mare parte, jocul pare destul de similar cu prima parte. Există însă și câteva modificări, cum ar fi un nou stil de luptă cu lightsaber-ul, abilități noi pentru Cal, moduri noi de a folosi Forța, dar și echipamente mai performante. De asemenea, trailerul prezintă mai multe tipuri noi de inamici, precum și noi moduri de a explora planetele –  folosind un planor sau călare pe un animal. Tot din trailer avem și confirmarea că tânărul cavaler Jedi poate folosi acum două săbii laser în același timp. 

Star Wars Jedi: Survivor este deja disponibil la precomandă și se lansează pe 17 martie 2023 pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.