Diablo IV se lansează în 2023!

Blizzard ne tot amenință de vreo 3 ani cu un nou joc Diablo, dar până acum nu a fost anunțat nimic concret. În urmă cu câteva zile însă, compania a dezvăluit data de lansare și un nou trailer pentru Diablo IV. Anunțul a fost făcut la câteva zile după ce primele impresii cu Diablo IV au ajuns pe internet, în cadrul evenimentului The Game Awards 2023, desfășurat pe 8 decembrie în Los Angeles. 

Diablo IV își va face apariția pe 6 iunie 2023, după o absență de peste 10 ani. În comparație cu titlul anterior, atmosfera din noul Diablo va fi mult mai întunecată, și în premieră, harta va fi de tip open world. O altă noutate menționată de Blizzard pe blog este implementarea unui sistem de tip battle pass, care pare să aibă legătură mai mult cu elementele cosmetice. 

Jocul este deja disponibil la precomandă, în 3 versiuni: Standard, Digital Deluxe și Ultimate Edition. Va putea fi jucat atât pe PC, cât și pe PlayStation 4 sau 5, dar și pe Xbox One și Series X/S. Toți cei care înregistrează o precomandă vor avea de așteptat mai puțin, pentru că vor primi acces la modul Open Beta. 

“Prezența noastră de la Game Awards a fost doar vârful cornului demonului. Avem mai multe detalii întunecate de împărtășit despre Diablo IV, direct de la dezvoltatorii noștri”, au declarat pe blog cei de la Blizzard. Aceștia vor organiza pe 15 decembrie un livestream pe YouTube și Twitch, în care vor dezvălui mult mai multe detalii despre joc și despre noul sistem numit Codex of Power. 

Până atunci, urmărește trailerul dezvăluit în cadrul evenimentului The Game Awards 2022:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Trailerul asta e genial. Desi nu am fost cea mai mare gamerita ever, mi-am tot prins urechile deseori prin diferite jocuri, in special Mortal Kombat si… dupa obsesia lu barbata-miu pentru FIFA m-am aventurat si eu sa joc cu el si m-a prins un pic. Am jucat si Diablo 3 dar parca nu e tocmai pe stilul meu, dar cand apare 4 o sa-i dau o sansa

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.