Noul trailer al serialului The Last of Us ne arată cu ce creaturi se vor confrunta Ellie și Joel

HBO a publicat pe YouTube în cursul zilei de ieri trailerul oficial pentru serialul The Last of Us, bazat pe unul dintre cele mai apreciate jocuri Sony din toate timpurile. Clipul are puțin peste 2 minute și prezintă o mulțime de scene noi din serial, inclusiv un clicker, un bloater, dar și o mare parte a distribuției. 

Noul trailer începe cu Ellie (Bella Ramsey), care îl întreabă pe Joel (Pedro Pascal) ce îl face să-și continue călătoria chiar dacă nu mai are nicio speranța. Acesta îi oferă un răspuns înduioșător despre familie, însă îi spune lui Ellie că ea nu reprezintă familie, ci doar ‘un colet’. Dacă ai jucat The Last of Us, cu siguranță știi deja că afirmația asta nu va rămâne valabilă până la sfârșitul poveștii. 

Povestea din serialul The Last of Us are loc la 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă, când Joel este angajat să o scoată ilegal pe Ellie, dintr-o zonă de carantină opresivă. Însă ceea ce începe ca un task destul de simplu, va deveni una dintre cele mai importante călătorii din viață protagoniștilor, cu o mulțime de lupte pentru supraviețuire și întâmplări brutale. 

În distribuția serialului sunt și Merle Dandridge în rolul lui Marlene (care a jucat și în jocul lui Naughty Dog), Lamar Johnson ca Henry, Anna Torv ca Tess, Nick Offerman ca Bill și Gabriel Luna ca Tommy. Sezonul 1 va avea 10 episoade și va urmări evenimentele din primul joc, deși creatorii au declarat deja că vor există și câteva schimbări importante. 

The Last of Us se lansează pe 15 ianuarie 2023, exclusiv pe HBO Max

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.