GAMDIAS lansează a treia generație de scaune de gaming din seria ZELUS

Producătorul de periferice de gaming Gamdias tocmai a anunțat a treia generație de scaune gaming din seria ZELUS. Compania a oferit mai multe detalii pe 5 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.  

Cele trei modele noi se numesc  ZELUS M3 Weave, ZELUS M3 și ZELUS E3 Weave, modelele Weave fiind primele scaune Gamdias acoperite cu material textil premium. Mai mult decât atât, toate cele trei scaune dispun și de un nou model de tetieră reglabilă și detașabilă. Această poate fi ajustată cu până la 7 centimetri și este prinsă de spătar într-un mod mai neconvențional, prin intermediul unei șine. 

 

Ambele scaune de gaming din seria ZELUS M3 sunt dotate cu o bază solidă din oțel cu 5 picioare și un piston cu gaz de clasa IV și pot susține o greutate de până la 140kg. În plus, acestea își pot ajusta separat atât cotierele cât spătarul, cu până la 150 de grade. În cazul lui ZELUS E3 Weave în schimb, cotierele se ajustează odată cu înclinarea spătarului, “pentru a vă oferi cel mai mare confort în orice poziție.” Acest model suportă o greutate de până la 120 kg. 

Află mai multe despre noile modele de scaune Gamdias din clipul publicat pe canalul de YouTube al companiei în urmă cu câteva zile:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.