Lian Li lansează V3000 Plus, carcasa 2-în-1. Sau 3-în-1?

Cei de la Lian Li au prezentat noua carcasa V3000 Plus la începutul acestui an, în cadrul evenimentului LIAN LI 2022 Digital Expo. 9 luni mai târziu, compania este în sfârșit pregătită să o lanseze oficial. 

Designul carcasei este similar cu cel al versiunii anterioare, dar V3000 Plus vine totuși cu mai multe schimbări importante. Panourile laterale sunt mai bine ventilate, cel frontal are o bandă LED ARGB mai lungă pe centru, iar în interior pot fi montate mai multe unități de stocare. Mai mult decât atât, carcasa poate fi folosită în 3 moduri diferite: standard, rotită sau în mod dual-system. Da, exact. Dual-system înseamnă că poți să montezi de fapt 2 PC-uri într-o aceeași carcasă. 

 

Carcasa V3000 Plus are aluminiu pe exterior, măsoară nici mai mult nici mai puțin de 678.5 x 279 x 674mm și poate găzdui până la 4 radiatoare de 480 mm și unul de 360, 16 unități de stocare, 17 ventilatoare de 120 mm și două plăci de bază în format  E-ATX sau EBB. Adică exact cum ziceam mai sus, două sisteme întregi. 

Lian Li V3000 PLUS este deja disponibilă pentru precomandă începând cu data de 18 noiembrie 2022. Compania va lansa și o variantă albă, însă abia peste câteva săptămâni, la începutul anului viitor. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.