ADATA lansează SSD-ul PCIe 4.0 LEGEND 960 MAX cu radiator 3D

Noul SSD a câștigat deja premiul GOOD DESIGN din Japonia, asigurând viteze de scriere și citire de 4 ori mai mari decât cele ale SSD-urilor PCIe 3.0 standard și de 13 ori mai mari decât ale unui SSD SATA. 

LEGEND 960 MAX are o interfață PCIe 4.0 NVMe 1.4, fiind compatibil și cu platforma PCIe 3.0. Vitezele de scriere/citire sunt de 7.400/6.800 MBps, iar carcasa este construită din aliaj de aluminiu, tocmai pentru a oferi o disipare mai bună a căldurii. Potrivit ADATA, SSD-ul oferă o răcire cu 40% mai bună, fiind potrivit atât pentru gaming, cât și pentru sarcini de proiectare extrem de complexe precum animația 3D sau dezvoltarea de jocuri. Pe lângă asta, 960 MAX poate fi montat și într-o consolă PlayStation 5

“LEGEND 960 MAX oferă avantaje unice la încărcarea sistemului și la buffering-ul de date prin intermediul unui algoritm de cache SLC și DRAM Cache Buffering. Întreaga linie de produse SSD este echipată cu un mecanism LDPC (Low Density Parity Check Code) și cu tehnologie de criptare AES pe 256 de biți pentru a asigura o transmisie precisă și sigură a datelor și pentru a proteja proprietățile intelectuale de o interceptare ușoară “, au declarat cei de la ADATA în comunicatul de presă publicat pe 17 noiembrie. SSD-ul este disponibil în mai multe  variante, cu capacități de până la 4TB și beneficiază de o garanție de 5 ani din partea ADATA. Vezi aici specificațiile complete.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.