Philips prezintă 27B1U7903, un nou monitor 4K UHD Mini-LED cu Thunderbolt 4

Philips și MMD au anunțat astăzi lansarea unui monitor creat special pentru artiști. 27B1U7903 are 27 inch, un panou IPS cu MiniLED, rezoluție UltraClear 4K UHD (3840×2160) și port Thunderbolt 4 cu viteze de transfer de până la 32 Gbps. 

Monitorul este certificat VESA DisplayHDR 1400, ceea ce înseamnă că poate oferi o luminozitate de până la 1400 de niți, o creștere cu 350% a gamei de contrast și o gamă largă de culori (1,07 miliarde). Potrivit Philips, unghiurile de vizualizare sunt foarte largi, de 178/178 grade, iar iluminarea de fundal Mini LED îmbunătățește controlul iluminării și al raportului de contrast. Mai mult decât atât, noul model este dotat și cu tehnologiile Quantum Dot, Zero Bright Dot și SmartUniformity, și este capabil să ofere acuratețea și detaliile de care au nevoie aplicațiile CAD și de grafică 3D. 

“Dotat pe deplin cu funcții de ultimă generație care sporesc performanța, Philips 27B1U7903 este alegerea ideală pentru toate profesiile creative. Nu numai că oferă imagini uluitoare, cu o acuratețe extremă a culorilor și atenție la detalii, dar include și viteza, puterea și simplitatea tehnologiei Thunderbolt 4,” a declarat Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead și Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.

Monitorul Philips 27B1U7903 va fi disponibil începând cu luna decembrie la un preț recomandat de 6417 Lei. Vei toate specificațiile pe site-ul Philips

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.