Sony a anunțat data lansării și prețul pentru PlayStation VR2

La 6 ani de la primul model de ochelari VR, Sony a anunțat oficial lansarea PlayStation VR2, dar și prețul, pachetele disponibile, accesoriile din cutie și câteva jocuri noi. 

Anunțul a fost făcut pe blogul oficial PlayStation chiar de către Isabelle Tomatis, Vicepreședintele de brand, hardware și periferice. Tomatis a confirmat că noul set VR va fi lansat în întreaga lume pe 22 februarie 2023, la prețul de 549.99 USD sau 599.99 EUR. Ediția standard va include casca VR, controllerele PS VR2 Sense și o pereche de căști stereo.

PlayStation VR2 nu va fi compatibil cu jocurile pentru PlayStation VR original, așa că cei de la Sony au avut grijă să includă în anunț și noile jocuri care vor fi disponibile chiar în momentul lansării. Lista conține 11 titluri pentru PS VR2, printre care se află și Horizon: Call of the Mountain, Resident Evil: Village, The Dark Pictures: Switchback sau Pistol Whip VR. 

Și dacă tot a venit vorba de Horizon, cei de la PlayStation au pregătit și un pachet special pentru fanii titlului. Odată cu lansarea pachetului de bază va fi disponibil și un bundle care conține casca VR, accesoriile și jocul Horizon Call of the Mountain – la prețul de 599.99 USD sau 649.99 EUR. 

Potrivit Sony, precomenzile vor putea fi înregistrate începând cu data de 15 noiembrie 2022. Nu știm care e motivul și cum stă treaba cu celelalte țări, dar se pare că gamerii din SUA, Regatul Unit, Franța, Germania, Belgia, Olanda și Luxemburg vor putea să precomande noua cască VR exclusiv prin intermediul magazinului online PlayStation. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.