Elgato a lansat prima cameră web 4K60

Domeniul camerelor web nu a avut parte de prea multe inovații și noutăți în ultima vreme, așa că vestea celor de la Elgato este mai mult decât binevenită. Compania tocmai a anunțat lansarea unui nou model de webcam care poate filma 4K la 60 de cadre pe secundă. Camera se numește Facecam Pro și desigur, este o variantă îmbunătățită a primului model de cameră web Elgato, care din păcate nu s-a bucurat de prea mult succes. 

Vestea a fost publicată pe blogul Corsair pe 2 noiembrie: „Nu ne-am propus să construim o altă cameră web. În schimb, ne-am propus să lansăm o cameră de ultimă generație cu conectivitate plug and play și o calitate video incredibilă. Alături de celelalte produse webcam ale noastre – EpocCam, Cam Link 4K, Cam Link Pro, Facecam – oferim acum o suită incredibilă de soluții pentru creatorii de conținut, lucrătorii de la distanță, chiar și radiodifuzorii profesioniști” , a declarat Julian Fest, SVP și director general Elgato. 

Facecam Pro vine echipată cu un senzor Sony de 1/1,8″, obiectiv cu focalizare automată Elgato f/2.0 de 21 mm și o mulțime de funcții perfecte atât pentru începători, cât și pentru cei care știu exact ce setări ar trebui să modifice pentru a obține o imagine “demnă de un DSLR.”

Află mai multe despre Facecam Pro din prezentarea Elgato de mai jos:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.