Portofoliul Gigabyte se înnoiește cu un nou SSD PCIe 4.0 M.2

Noul SSD Aorus 5000E va fi disponibil în două variante, de 500GB și 1TB și va oferi un consum mult mai redus decât un model clasic PCIe 4.0. 

Conform comunicatului de presă publicat pe blogul Gigabyte pe 28 octombrie, Aorus 5000E dispune de PCIe 4.0 x4 NVMe 1.4, design 2280 M.2 și memorie flash 3D TLC NAND. Vitezele scriere vor putea ajunge până la 5,000 MB/s, iar cele de citire până la 4,600 MB/s, cu un consum de energie redus cu până la 30%. Pe lângă suportul pentru tehnologiile TRIM și S.M.A.R.T, Gigabyte folosește și Host Memory Buffer (HMB), ceea ce îi permite controller-ului să poată accesa DRAM-ul fără pierderi de performanță. 

„Încă de la lansarea primului SSD PCIe 4.0 în 2019, GIGABYTE a continuat să furnizeze produse de cea mai bună calitate pentru a satisface nevoile de performanță superioară și ultra durabilitate. SSD-ul Aorus Gen4 5000E cu viteză de citire de 5000 MB/s joacă un rol cheie în îmbunătățirea performanței stocării”, a declarat Jackson Hsu, director al departamentului de stocare la GIGABYTE Channel Solutions. 

Gigabyte nu a confirmat încă data de lansare sau prețul SSD-ului, însă a promis că acesta va deveni disponibil ‘în curând’ în stocul furnizorilor și distribuitorilor din diverse regiuni. Află mai multe despre noul SSD direct de pe site-ul oficial

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.