ASRock a lansat un display pentru carcase

Da, ai citit bine. Noul accesoriu pentru gameri (și nu numai) din portofoliul ASRock le permite utilizatorilor să-și transforme panoul lateral al carcasei într-un monitor secundar. 

‘Monitorul’ are un panou IPS cu aspect 16:9, măsoară 13.3 inch pe diagonală, are o rezoluție de 1920 x 1080 și refresh rate 60Hz. Desigur, ar fi ciudat să te joci pe el, dar asta nu înseamnă că nu ar fi extrem de util să ai un astfel de gadget chiar în interiorul carcasei. 

Potrivit descrierii de pe site-ul ASRock, “poți construi cu ușurință un afișaj LCD în interiorul carcasei, care îți oferă un ecran secundar pentru monitorizarea stării PC-ului sau îți permite să trimiți mesaje, să te uiți la videoclipuri sau să faci streaming în același timp. Acest panou IPS echipat cu interfață eDP reduce consumul de energie și, în același timp, oferă o experiență de vizualizare excelentă.”

Kit-ul este de fapt echivalentul unui display de laptop, având și același tip de conector DisplayPort (eDP) încorporat. Vine la pachet și cu un cablu eDP, două bracket-uri lungi și două mai scurte, benzi dublu adezive și 5 sisteme de prindere pentru cablu. 

Toate bune și frumoase până aici, dar bineînțeles, gadget-ul vine la pachet și cu câteva limitări pe care probabil le-ai ghicit deja. Pe lângă faptul că ar trebui să ai o carcasă cu dimensiuni generoase și cu panou lateral transparent, în interiorul ei ar trebui să se afle și o placă de bază ASRock. Și nu orice placă, ci una echipată cu conector eDP. Momentan, pe lista modelelor compatibile se află mai puțin de 10 produse, printre care și Z790 LiveMixer, Z790 Pro RS/D4, Z790M-ITX WiFi, Z790 Steel Legend WiFi, Z790 PG Lightning, Z790 Pro RS sau Z790 PG Lightning/D4. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.