Plăcile video NVIDIA GeForce RTX 3060 tocmai au primit un upgrade

Pe 27 octombrie, cei de la Nvidia au publicat pe blog un articol în care sunt prezentate toate noutățile cu privire la seria 3000. 

“Pentru a oferi mai multe opțiuni jucătorilor și creatorilor, vom introduce câteva opțiuni suplimentare prin rețeaua noastră de parteneri de plăci grafice din întreaga lume, începând din noiembrie.”

Astfel, GeForce RTX 3060 se înnoiește cu o nouă variantă de 8 GB și 128-bit, cu GPU Ampere GA106 echipat cu 3584 de nuclee CUDA. Specificațiile rămân identice în cazul TDP-ului, iar lățimea de bandă este limitată la 240 GB/s. În cazul lui RTX 3060 Ti, upgrade-ul se aplică doar tipului de memorie, dar capacitatea rămâne aceeași, la 8 GB pe 256-bit. Acesta va beneficia de memorie GDDR6X în loc de GDDR6, ceea ce înseamnă că va oferi viteze de până la 19 Gbps. Configurația GPU-ului GA104 nu se schimbă, acest model având în continuare 4864 de nuclee CUDA.

Pe lângă noile modele de plăci video, Nvidia a anunțat și cel mai recent driver Game Ready, care include mai multe optimizări și îmbunătățiri, pentru a putea susține cele mai recente versiuni și actualizări ale unor titluri precum Sackboy: A Big Adventure, Victoria 3 și WRC Generations – Jocul oficial FIA WRC și actualizarea DLSS 3 pentru F1 22. Bineînțeles, cu această ocazie Nvidia ne-a reamintit și de lansarea pe PC a jocului Sackboy, care a avut loc pe 27 octombrie. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.