Corsair lansează noul mouse de gaming KATAR ELITE WIRELESS

Dacă te încântă ideea de a avea un mouse de gaming ultra-ușor, nu uita să arunci o privire și la noul model lansat de Corsair înainte de a-ți reînnoi setul de periferice.

Corsair a publicat pe 27 octombrie un comunicat de presă pe blog, care conține mai multe informații despre lansarea noului model: “Katar Elite Wireless oferă performanțe de top, fără fir, într-un design compact, care se potrivește perfect pentru cei care preferă grip-urile de tip claw și fingertip. Dispunând de tehnologia avansată a mouse-urilor de gaming din gama de top, Katar Elite Wireless oferă mișcări ultra-rapide, pentru a ține pasul cu performanța wireless.”

Katar Elite Wireless este un mouse gaming extrem de simplu din punct de vedere al design-ului. Nu are prea multe desene și linii alungite inutil, ci mai degrabă o construcție elegantă și subtilă. Cântărește doar 69 de grame și este cel mai ușor model din portofoliul Corsair, având o durată de viață a bateriei de 110 ore cu o singură încărcare – folosit în modul Bluetooth, și 60 de ore dacă este conectat prin intermediul Slipstream Wireless. În plus, vine echipat cu un senzor optic Corsair Marksman de 26.000 DPI, polling rate de 2000 Hz și butoane cu switch-uri Omron care rezistă la până la 60 de milioane de click-uri. 

Corsair are destul de multă încredere în noul model și vrea neapărat să ne demonstreze că un dispozitiv cu adevărat performant nu trebuie să iasă neapărat în evidență prin design, ci mai degrabă pentru piesele din interior. Katar Elite Wireless e deja disponibil pe site-ul Corsair și în cadrul magazinelor partenere. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.