Prețurile consolelor Xbox ar putea crește după sărbători

Dacă îți dorești o consolă Xbox și nu ai deja una, ar fi cazul să te grăbești. Atunci când cei de la Sony au crescut prețul pentru PlayStation 5, Microsoft a declarat că va încerca să mențină prețurile vechi pentru cât se poate de mult timp. Recent însă, compania a început să ne ofere câteva indicii cu privire la scumpirile de după sărbători. 

În timpul conferinței WSJ Tech Live, Phil Spencer a discutat despre viitorul companiei și despre costul unui utilizator pentru a intra în ecosistem: “Am păstrat prețul consolei, am păstrat prețul jocurilor și al abonamentului. Nu cred că vom putea face asta pentru totdeauna. Cred că la un moment dat va trebui să creștem prețul pentru anumite lucruri.” Partea bună e că directorul Xbox ne-a asigurat că modificările nu se vor simți imediat, cel puțin nu până la începutul anului viitor. 

Anumite lucruri ar putea fi orice, de la jocuri până la console, controllere și alte accesorii sau servicii. Comentariile lui Spencer vin la o zi după ce Microsoft a dezvăluit că veniturile sale din hardware Xbox au crescut cu 13%. S-a înregistrat însă și o scădere de 3 procente a veniturilor din conținut și servicii Xbox, care a fost parțial compensată de creșterea Game Pass. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.