Sonic Frontiers va avea un DLC gratuit cu tema Monster Hunter

Deși Sonic Frontiers nu este încă lansat, cei de la Sega au început deja să anunțe mai multe DLC-uri. Se pare că la scurt timp după data lansării va fi disponibil un DLC realizat în parteneriat cu echipa Capcom, cu tema Monster Hunter. 

Contul oficial de Twitter Sonic the Hedgehog a publicat anunțul pe 11 octombrie. Conform acestuia, DLC-ul va deveni disponibil la doar o săptămână după lansarea Sonic Frontiers din 8 noiembrie și va putea fi descărcat gratuit. Anunțul a fost însoțit de un alt tweet pe contul oficial Monster Hunter, care oferă mai multe informații.

 

DLC-ul gratuit va deveni disponibil pe 14 noiembrie. Conform informațiilor de pe Twitter, jucătorii vor putea să obțină echipament în joc cu tema Monster Hunter și să se bucure și de un mini joc. Nu este prima dată când îi vedem împreună pe Sonic și Monster Hunter. Anul trecut, Sonic și-a făcut apariția în Monster Hunte Rise prin intermediul unui update gratuit care conținea două misiuni speciale și mai multe elemente cosmetice, dar și un costum pentru Palico. 

În alte știri, al doilea update pentru Monster Hunter Rise: Sunbreak este disponibil începând din 29 septembrie, iar al treilea ar trebui să fie lansat până la sfârșitul lui noiembrie 2022. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.