Blizzard își cere scuze pentru Overwatch 2 și le oferă jucătorilor 2 cadouri

După mai multe luni de pregătiri intense și mult entuziasm pentru fanii jocului, lansarea Overwatch 2 a venit la pachet și cu câteva probleme. Anumiți utilizatori nu se puteau loga, unii primeau diverse erori în timpul jocului sau stăteau în queue extrem de mult timp. Mai nou, se pare că au dispărut din joc și 2 eroi. 

Astfel, după doar o săptămâna din momentul lansării, cei de la Blizzard au recunoscut că debutul jocului nu a decurs așa cum și-ar fi dorit și au decis să răsplătească răbdarea jucătorilor. Conform unui articol postat pe blog pe 11 octombrie, fanii Overwatch care se conectează din 25 octombrie până la sfârșitul sezonului 1 vor primi gratuit un skin legendar Cursed Captain Reaper și un charm Health Pack pentru armă. Mai mult decât atât, echipa Overwatch va organiza câteva evenimente de weekend de tipul Double Match XP, pentru ca jucătorii să ‘recupereze timpul pierdut’. 

“Echipa continuă să lucreze pentru a implementa noi actualizări pentru stabilitate, a planificat lansarea unui alt patch pentru sfârșitul acestei săptămâni și monitorizează îndeaproape jocul pentru a rezolva probleme și erori. V-am ținut pe toți la curent pe forumuri cu postări separate, dar în continuare, problemele noastre cunoscute vor fi urmărite aici”, au declarat pe blog cei de la Blizzard. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.