Avem primele imagini din Sonic Frontiers!

SEGA a postat pe Twitter primele imagini cu gameplay din Sonic Frontiers. Teaserul face parte din seria IGN First, așa că în luna iunie primim și mai multe detalii despre noul joc  ‘open zone’. 

Comparat din ce în ce mai des cu un titlu din seria Legend of Zelda, Sonic Frontiers se îndepărtează destul de mult de jocurile clasice 3D Sonic, însă în niciun caz în sensul negativ. Deși teaserul nu are mai mult de 40 de secunde, avem deja o privire de ansamblu asupra unor mecanici de luptă, inamici pe care îi va infrunta Sonic, sau atmosfera din poveste. 

Jocul este dezvoltat de Sonic Team Japan care este sub tutela Sega, producatorul fiind Sachiko Kawamura, iar regizorul, Morio Kishimoto. Potrivit dezvoltatorilor, jocul îi va permite lui Sonic să exploreze liber o hartă uriașă și va prezenta o poveste originală a scriitorului Sonic Boom, Ian Flynn.

Data inițială de lansare pentru Sonic Frontiers era programată pentru anul trecut, odată cu aniversarea de 30 de ani a francizei, însă a fost amânată pentru 2022. Jocul va fi disponibil pe toate platformele, pentru a satisface atât gamerii ce preferă consolele, cât și pe care care sunt fideli PC-urilor de gaming: Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 și 5, Nintendo Switch și PC.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.