Flexibilitate extinsă pentru soluțiile VPN dedicate lucrului la distanță

Zyxel Networks oferă clienților săi o serie de abonamente pentru clientul VPN IPSec. Aceste abonamente reprezintă un avantaj pentru cei care lucrează de acasă și care își doresc cheltuieli inițiale mai mici dar cu un angajament redus.

În continuare puteți citi comunicatul de presă.

Noile abonamente pentru clientul VPN IPSec de la Zyxel sunt acum disponibile, oferind partenerilor o modalitate utilă de a discuta cu clienții lor despre abordarea pe termen lung a managementului rețelei, spune Thorsten Kurpjuhn, Market Development Manager Europa la Zyxel.

Pe măsură ce ritmul schimbării s-a accelerat în ultimii doi ani, am observat o acceptare și o adoptare tot mai mare a abordării modelului „as-a-service” pentru consumul de servicii IT. Aceasta este acum direcția clară în care se deplasează industria. În loc să cumpere un produs sau o soluție, din ce în ce mai multe organizații aleg să plătească utilizarea acestuia pe baza unui abonament. Beneficiile identificate sunt angajament redus, cheltuieli inițiale mai mici și o flexibilitate mai mare.

Aceasta este o opțiune pe care Zyxel o introduce pentru mai multe dintre produsele sale, inclusiv pentru dispozitivele și serviciile de securitate. Ca parte a acestui fapt, oferim acum abonamente pe un an sau trei ani pentru clientul nostru VPN IPSec. Există opțiuni care se potrivesc clienților de toate dimensiunile – pentru unul, cinci, 10 sau 50 de VPN-uri.

Anterior, clientul VPN IPSec era disponibil doar cu licență perpetuă. Putea fi cumpărat direct făcând o plată unică. În timp ce acest lucru a oferit certitudine, însemna și că trebuie să vă angajați să utilizați acea licență pentru o perioadă de timp, pentru a vă asigura că ați obținut rentabilitatea investiției.

Cu noile opțiuni bazate pe timp, nu trebuie să vă asumați acest angajament. Odată cu ritmul schimbării pe care îl vedem în securitatea cibernetică acum, va trebui să vă actualizați protecția rețelei destul de des. Cu siguranță este recomandat ca toate organizațiile să își revizuiască în mod regulat protecția digitală și, prin urmare, are mai mult sens să păstreze un grad de flexibilitate.

Rezultatul oricărei astfel de analize va confirma și sublinia valoarea și importanța VPN-urilor. Clientul VPN IPSec de la Zyxel oferă o modalitate rapidă, fiabilă și convenabilă de a proteja conexiunile legăturilor de la distanță în rețeaua centrală. Optiunea de lucru de acasă va rămâne cu siguranță, iar clientul VPN IPSec oferă o conexiune ultra-securizată și complet privată pentru utilizatorii de la distanță.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.