Netflix a lansat un nou trailer pentru Cyberpunk: Edgerunners

Serialul anime se lansează în septembrie 2022 și va avea o poveste total diferită față de cea din Cyberpunk: 2077. 

CD Projekt Red a anunțat în 2020 parteneriatul cu Netflix și studioul de animație japonez, Studio Trigger, pentru realizarea unui serial anime plasat în universul Cyberpunk. Pe 1 august 2022, Netflix a publicat pe YouTube trailerul pentru Cyberpunk: Edgerunners. 

Cu această ocazie am putut face cunoștință și cu cele mai importante personaje ale seriei – David, Maine, Dorio, Kiwi, Pilar, Rebecca și Lucy. Serialul va urmări aventurile unui copil al străzii care devine un edgerunner sau un cyberpunk (un fel de haiduc mercenar), în încercarea să de a supraviețui în orașul viitorului, Night City. Deși orașul este același, povestea va fi total diferită față de cea a jocului, iar acțiunea se va desfășura într-o altă perioadă. 

Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) este regizorul serialului, împreună cu asistentul său, Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare), în timp ce partitura originală a fost compusă de Akira Yamaoka, cunoscut și pentru seria Silent Hill.

Serialul anime va avea 10 episoade, fiecare cu o durată de 30 de minute, iar premiera va avea loc în septembrie, exclusiv pe Netflix. Urmărește mai jos noul trailer pentru Cyberpunk: Edgerunners: 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.