Logitech și Tencent lansează o nouă consolă portabilă

Noua consolă va fi dedicată gaming-ului în cloud și ar putea fi lansată chiar anul acesta.

Logitech a anunțat parteneriatul cu Tencent pe 2 august, prin intermediul unui comunicat de presă publicat și pe site-ul oficial. Conform declarațiilor din comunicat, noul dispozitiv pentru gaming se va bucura de toată experiența Logitech în materie de hardware, de serviciile software dezvoltate de Tencent, dar și de jocurile disponibile în Xbox Cloud Gaming și NVIDIA GeForce NOW. 

„Experiența Logitech G cu privire la echipamentele pentru jocuri pentru PC și consolă îi face partenerul ideal pentru a ne ajuta să ducem la bun sfârșit viziunea de a oferi o experiență de joc mai bună pentru gamerii din întreaga lume […] Această zi marchează începutul unei noi oportunități pentru companiile noastre, pentru a depăși și mai mult frontierele dispozitivelor pentru gaming” a declarat Daniel Wu, director general al Tencent Games Smart Solution Innovation Lab.

Anunțul e un fel de teaser oferit de Logitech și Tencent, având în vedere că nu au fost oferite mai multe detalii despre cum va funcționa noua consolă portabilă, sau când va fi lansată oficial. Avem totuși o mini informație, pe care cei de la Logitech o menționează la începutul articolului: “Logitech G și Tencent Games anunță un parteneriat pentru a lansa pe piață un dispozitiv portabil pentru jocuri în cloud la sfârșitul acestui an.” 

Dacă vrei să fii printre primii care află mai multe detalii despre consola Logitech, îți poți înscrie adresa de mail pe site-ul oficial

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.