Reddit introduce comentariile sub formă de GIF-uri pentru toți utilizatorii

Dacă îți place să răspunzi mai mult prin intermediul GIF-urilor, Reddit are o veste bună pentru tine! 


Reddit a introdus în urmă cu aproximativ 2 ani posibilitatea de a adaugă GIF-uri în comentarii, însă acestea erau disponibile doar pentru utilizatorii care plăteau o subscripție Powerups. Începând de acum însă, funcția devine disponibilă pentru toți utilizatorii. 

Reddit a anunțat oficial schimbarea în urmă cu puțin timp, bineînțeles, prin intermediul unui subreddit postat de u/ChocotiniPlease: “Ne concentrăm pe găsirea unor modalități de a încuraja comunitățile și conversattiile mai bune pe Reddit. Suntem de părere că discuțiile pot lua mai multe forme, iar activarea experiențelor multimedia oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a se exprima în thread-uri, rezultând conversații mai bogate. Activarea GIF-urilor în comentarii vă va ajută să economisiți un click atunci când cineva trimite un link cu un GIF, care duce în afara site-ului.”

Noua funcție va fi disponibilă pe bază de opt-in pentru toate subreddit-urile deja existente, care sunt ‘safe for work’ și care nu sunt plasate în carantină. În cazul acestora, moderatorii vor decide dacă activează sau nu opțiunea. În cazul subreddit-urile nou create, GIF-urile vor fi activate automat, iar moderatorii vor putea să le lase așa, sau să le dezactiveze. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.