Bayonetta 3 a primit o dată de lansare oficială!

Nintendo și PlatinumGames au confirmat: Bayonetta 3 se lansează oficial pe 28 octombrie, pe consola Nintendo Switch. 


Conform trailerului și descrierii oficiale, acțiunea se va petrece în mai multe locații cu totul noi – de la străzile din Tokyo, până la munții din China – iar Bayonetta va primi și o abilitate nouă, numită Demon Masquerade. Pe lângă Bayonetta, gamerii vor putea să joace și cu Viola, o vrajitoare nouă, care este încă în faza de instruire. Mai mult decât atât, jucătorii vor putea să se alieze și cu mai multe Bayonete pe parcursul jocului, care ii vor ajuta să învingă armele biologice denumite Homunculi. 

Seria Bayonetta este deja cunoscută că fiind.. nu foarte potrivită pentru copii, având deja ratingul ESRB 17+. Se pare însă că cei de la Platinum s-au gândit și la cei care “vor să se joace liniștiți pe canapea, fără să-și facă griji cu privire la ceea ce se vede pe ecran.” Jucătorii vor putea să activeze modul “Naive Angel”, care o va îmbrăca practic pe Bayonetta cu mai multe haine. 

Bayonetta 3 este continuarea jocului Bayonetta 2, lansat în 2014, care a fost adaptat pentru Switch (împreună cu primul titlu) în februarie 2018. Odată cu acest anunț, Nintendo a declarat că pe 30 septembrie va fi pus în vânzare și un număr limitat de copii fizice pentru primul titlu Bayonetta. Teoretic, prețul acestuia va fi de 29,99 dolari.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.