Netflix introduce suportul Spatial Audio pentru toți utilizatorii

Tehnologia se numește Ambeo 2-Channel Spatial Audio și a fost dezvoltată în parteneriat Sennheiser. 

“Unele dintre cele mai reușite scene din TV și film sunt definite de momentele captivante pe care le creează prin sunet. Fără designul excelent al sunetului, scena finală de luptă din The Adam Project ar fila fel de electrică? Scena epică de chitară a lui Eddie Munson din Stranger Things 4 ar aduce Upside Down la viață în același mod?” Așa a început Netflix anunțul de pe blog, publicat pe 7 iulie. 

Netflix a introdus suportul spatial audio pentru iPhone și iPad anul trecut, iar acum îl face disponibil pentru mai mulți utilizatori. Conform informațiilor de pe site, noua experiență auditivă va fi compatibilă cu toate dispozitivele și toate planurile de streaming. 

Cum funcționează mai exact? Spatial audio se va activa automat atunci când day play unui serial sau film compatibil. Nu va avea nevoie de boxe surround sau alte dispozitive de tip home theater, ci doar de difuzoare stereo. Dacă ai totuși un sistem surround, Netflix recomandă un output de 5.1 surround sau Dolby Atmos. 

Dacă vrei să găsești ușor titlurile cu spatial audio, trebuie doar să scrii în bara de căutare ‘spatial audio’ și vei avea acces la o listă cu (momentan) peste 20 de seriale și filme. Printre ele se numără și Stranger Things, The Witcher, Castlevania, The Adam Project sau Resident Evil

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.