Nacon lucrează la un nou joc open world din universul Terminator

Titlul dezvoltat de Nacon Studio Milan va avea o poveste originală, bazată pe evenimentele filmelor din franciza Terminator. 

Vestea a venit pe 7 iulie, în cadrul evenimentului Nacon Connect, unde a fost prezentat și primul trailer al jocului. Nu durează mai mult de 30 de secunde și nu oferă prea multe informații despre gameplay sau poveste, însă ne arată pe scurt care va fi atmosfera jocului. Pe lângă asta, putem vedea cum arată în joc și celebrul model Terminator T-800. 

Noul Terminator va fi un joc de tip survival și cum spuneam mai sus, harta va fi open world. Povestea va fi nouă și originală, iar acțiunea va fi plasată după evenimentele din Ziua Judecății – holocaustul nuclear cauzat de Skynet, care distruge o mare parte din umanitate – și înainte de crearea Rezistenței lui John Connor împotriva roboților. Cu alte cuvinte, înainte de evenimentele din shooterul first person dezvoltat de Nacon, Terminator: Resistance. Iată cum descrie dezvoltatorul acțiunea din joc: „Luptă pentru a supraviețui într-o lume deschisă post-apocaliptică, în care ultimele rămășițe ale umanității sunt urmărite de mașini terifiante.”

Terminator Survival Project va fi disponibil pe PC și console, însă nu știm încă ce modele. La data lansării nici nu visăm încă, având în vedere că cei de la Nacon au declarat că aceasta va avea loc în “viitorul îndepărtat.” Până una alta, poți urmări mai jos primul trailer al jocului: 

Și da, Nacon e aceeași firmă care produce și accesorii, precum gamepaduri, tastaturi și mouse gaming.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.