Google Password Manager primește funcții noi

Google a anunțat update-ul pentru Password Manager pe 30 iunie, prin intermediul unui articol pe blog. De acum vom putea să ne gestionăm mai ușor parolele pe Android, iOS, și Chrome. 

 

 

Noua versiune a aplicației e mult mai user-friendly și conform Google, va oferi aceeași experiență indiferent de platforma de pe care e accesată. Pe scurt, Google a răspuns în sfârșit cerințelor utilizatorilor. Pe lângă faptul că nu va mai lăsa impresia că parolele se salvează în două locuri diferite, ne va oferi și posibilitatea să adăugăm date de logare manual, nu doar atunci când ne logam pe anumite site-uri. În plus, parolele pentru aceleași site-uri și aplicații vor fi grupate automat. 

 

Noul Google Password Manager ne poate ajuta și la crearea parolelor unice, și pe lângă faptul că ne anunță când au fost compromise anumite date de logare, de acum va trimite notificări și în cazurile în care parolele sunt prea ușor de ghicit sau au mai fost folosite și pentru alte conturi. Notificările vor funcționa pentru utilizatorii Chrome de toate platformele: tablete și telefoane Android, Chrome OS, iOS, Windows, MacOS și Linux.

Și aplicația Switch to Android a primit un update important zilele trecute. De acum, aceasta va fi compatibilă cu toate telefoanele echipate cu Android 12, nu doar cu modelele Pixel. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.