Te-ai săturat de iPhone? Acum poți să treci pe Android mult mai ușor!

Aplicația Switch to Android a fost lansată în urmă cu 3 luni, însă până acum a fost compatibilă doar cu telefoanele Pixel. Într-un articol numit ‘10 motive pentru a trece la Android’ publicat pe 29 iunie, Google a anunțat că de acum, aplicația va funcționa cu toate telefoanele echipate cu Android 12. 

Serviciul Switch to Android este gratuit și îți permite să transferi de pe iOS pe Android poze, aplicații, contacte și mesaje. Da, inclusiv cele de pe WhatsApp – asta a fost întotdeauna o mare problema pentru cei care treceau de la un ecosistem la altul. Pentru a face asta, vei avea la dispoziție 2 opțiuni: cablu sau transfer wireless. Mai mult ca sigur un telefon cu Android 12 are port USB-C, așa că dacă iPhone-ul tău are deja un cablu Lightning – USC Type-C, toate bune și frumoase. Iar în cazul în care nu vrei să te încurci în cabluri, găsești în aplicație și opțiunea de transfer prin Wi-Fi. 

Instrucțiunile pentru mutare se află aici, unde am mai găsit o informație interesantă, ascunsă prin secțiunea FAQ. Dacă ai activat iMessage pe vechiul iPhone și vrei să primești în continuare mesaje text pe noul terminal cu Android, va trebui să dezactivezi iMessage înainte de a scoate cartela SIM din iPhone. 

Ori cei de la Google sunt prea optimiști, ori au un plan măreț să ne facă să luăm în considerare această mutare. Din ce am auzit și am experimentat pe pielea mea, cu greu te întorci la Android odată ce te-ai obișnuit cu iOS pe smartphone-uri iPhone. Dar hei, e bine că avem opțiunea asta. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.