EA Sports F1 22 s-a lansat oficial pe PC, PlayStation și Xbox

Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2022 s-a lansat la nivel global astăzi, 1 iulie. EA Sports F1 22 include monoposturi, circuite și reguli noi, dar și un mod VR pentru PC. 

 F1 22 este primul titlu F1 lansat de Codemasters sub tutela EA Sports, și promite să ne introducă într-o nouă eră a Formulei 1. Jocul include mașini cu design modern, formate noi pentru curse precum F1 Sprint, actualizări pentru circuitele din Spania, Australia și Abu Dhabi, dar și un circuit nou – Miami International Autodrome. 

Mai mult decât atât, F1 22 vine și cu funcțîi noi precum modul VR, dar și tehnologia Adaptive AI, care este responsabilă cu adaptarea vitezelor și a dificultății curselor. “Este cea mai mare schimbare în materie de manevrabilitate, prezentare și aerodinamică. Mai mult, am introdus și o serie de opțiuni inovatoare de lifestyle, pentru cei care abia descoperă jocul. Vrem să le oferim jucătorilor o poartă către lumea F1 și să îi ajutăm să se apropie și mai mult de acest sport” a declarat Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters. 

Titlul poate fi jucat și multiplayer cu ajutorul funcției My Team, care include trei niveluri de start, dar și modul 10-year Career, cu moduri two-player, multiplayer și offline split-screen. Jucătorii vor avea la dispoziție și un fel de lobby multiplayer numit F1 Life, unde își pot expune trofeele și mașinile. 

EA Sports F1 22 este disponibil pe PlayStation 4 și 5, Xbox Series X|S, Xbox One, și calculatoare de gaming (Origin și Steam).

Urmărește trailerul de lansare:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.